Mäntsälän Harrastusmessut tulevat taas!

Mäntsälän kunta yhdessä mäntsäläläisten yhdistysten kanssa järjestää jo toiset vuosittaiset Harrastusmessut lauantaina 22.8.2020. Harrastusmessuille mäntsäläläiset yhdistykset voivat esitellä toimintaansa. Messuosastot ovat yhdistyksille maksuttomia. Tapahtumapaikkana on viime vuoden tapaan Seurojentalo ja uutena viime vuonna valmistunut Kapinatori. Viime vuonna messuilla arvioitiin käyneen noin 500 vierasta. Tapahtuma keräsi palautekyselyssä hyvää palautetta ja sille toivottiin jatkoa.

Messujen projektiryhmä on aloittanut tämän vuoden messujen suunnittelun. Projektiryhmä on lähestynyt kaikkia mäntsäläläisiä yhdistyksiä kunnan yhdistysrekisteristä löytyvien yhteystietojen kautta. Valitettavasti suuri osa yhteystiedoista on puutteellisia tai vanhentuneita. Yhdistysrekisteri löytyy linkin kautta:  https://www.mantsala.fi/yhdistykset. Sivun kautta on mahdollista päivittää yhdistyksen tietoja.

Yhdistykset voivat ilmoittautua näytteilleasettajaksi messujen nettisivujen kautta. Ilmoittautumisia toivotaan mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, jotta tilasuunnittelu voidaan aloittaa. Mikäli yhdistyksenne haluaa mukaan tapahtuman suunnitteluun, ota yhteyttä harrastusmessut@gmail.com.

Tervetuloa mukaan!

Ota seurantaan kanavamme:

www.harrastusmessut.com

Facebook: https://www.facebook.com/harrastusmessut/

Instagram: @harrastusmessut

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s